Torcida uoči derbija: ‘Molimo Vas da na vrijeme uđete na stadion’

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali danas, u subotu, od 18:30 sati u Splitu igra se tradicionalno najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka. Očekuje se pun stadion, dakle, izmeđi 25 000 i 30 000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči velikog derbija Torcida je na Facebooku objavila sljedeću poruku:

”Pozivamo sve navijače Hajduka i pripadnike Torcide na druženje ispred Kluba navijača od 14 sati odakle ćemo, kada dođe vrijeme, zajedno krenuti put Poljuda. Također, molimo Vas da na vrijeme uđete na stadion da se na ulazu ne stvaraju nepotrebne gužve pred sam početak utakmice.

Dragi prijatelji,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugotrajnog i mukotrpnog rada u fazi smo završetka najvećeg projekta u povijesti Torcide – Boksačkog kluba Torcida Split.

Ideja samog projekta bila je i biti će zauvijek, prvenstveno druženje na treninzima i sklapanje novih prijateljstava između navijača Hajduka.

Do sada je potrošeno više od 500.000 kn za uređivanje prostorije od cca 500 metara kvadratnih koja je iz temelja preuređena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujemo svim firmama, Torcidinim podružnicama, ekipama, splitskim kvartovima i ‘malim’ ljudima s kojima smo sve ovo realizirali protekle 4 godine od kada smo krenuli u ovaj jako zahtjevan i ozbiljan projekt.

Bez Vas, Vaših donacija i vjere u sport ovo ne bi bilo moguće.

Ostalo je još nekoliko sitnica da bi opremili našu dvoranu i mogli početi sa radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovim slikama željeli bismo Vam pokazati kakav prostor smo dobili i kakav smo prostor mi svi skupa napravili.

Sukladno svemu tome na današnjoj utakmici, na Sjevernoj i na Istočnoj tribini biti će izložene donacijske kutije.

Donirajte koliko možete, svaki iznos je dobrodošao.

Plan otvaranja Boksačkog kluba je kroz sljedećih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od utorka (2.9.) otvaramo natječaj, tražimo žensku osobu koja koja bi htjela biti tajnica Boksačkog kluba. Sve zainteresirane cure molimo da se jave SMS-om na kontakt broj: 097 689 1950

Također, sve zainteresirane koji bi htjeli trenirati u Boksačkom klubu Torcida, molimo da se jave u inbox stranice

https://www.facebook.com/Boksa%C4%8Dki-klub-Torcida-Split-920959324703284/ na kojoj ćemo Vas detaljno informirati o planu i programu rada ili SMS porukom na kontakt broj 097 689 1950”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.