Site icon narod.hr

Tour de France: Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski zbog pada morao odustati

Foto: fah

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski, član momčadi Katjuša, zbog pada u uvodnim kilometrima pete etape “Tour de Francea” bio je prisiljen odustati od daljnjeg nastupa na ovogodišnjem izdanju najveće svjetske utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kišerlovski se zajedno s Talijanom Giannijem Mosconom (Sky) našao na tlu na petom kilometru dionice od Lorienta do Quimpera kada je peloton ulazio u jedan oštri zavoj. Moscon se vrlo brzo ustao i nastavio s utrkom dok je Kišerlovski ostao ležati te je vrlo brzo objavljeno kako je morao odustati.

Zasada nije poznato o kakvoj ozljedi se radi.

Kišerlovski je nakon četiri etape držao 124. mjesto u ukupnom redoslijedu sa 6:58 minuta zaostatka za vodećim Belgijancem Gregom Van Avermaetom (BMC).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odustajanjem Kišerlovskog Hrvatska je ostala sa samo jednim predstavnikom na ovogodišnjem “Touru”, Kristijanom Đurasekom (UAE Emirates) koji trenutačno drži 58. mjesto u ukupnom redoslijedu sa 2:29 minuta iza Van Avermaeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version