Site icon narod.hr

Tragedija u Stobreču: Poginuo bivši junior Hajduka

Foto: Facebook

U četvrtak je u prometnoj nesreći u Stobreču život izgubio mladi nogometaš RNK Splita Šimun Solić (20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šolić je u bolnici podlegao ozljedama vratne kralježnice, a do nesreće je došlo oko 22 sata i 15 minuta u Stobreču, u Ulici Svetog Lovre. Ozljede su zadobili vozač i putnik na motociklu, a nije poznato je li mladi nogometaš upravljao vozilom ili je bio putnik.

Prema informacijama iz bolnice, drugi je putnik prošao s lakšim ozljedama. Na mjestu nesreće policija je obavila očevid kojim je rukovodila zamjenica nadležnog državnog odvjetnika.

Šolić je ove sezone iz Orkana prešao u Split, a u omladinskim kategorijama bio je igrač Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja. U Hajduku je nastupao za kadete i juniore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zauvijek u našim srcima’

Split se odmah oprostio od svog igrača. “Momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridružio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi”, napisali su.

Dodali su kako ih je prerano napustio. “Trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima. Tvoj RNK Split”, zaključili su. Očevid u Stobreču je još u tijeku, a policiji nedostaju detalji kako bi se utvrdio točan uzrok nesreće. Zbog toga mole sve građane za pomoć kako bi se utvrdilo što se dogodilo mladom nogometašu.

Kako bi razotkrili što je prethodilo nesreći, policija poziva sve svjedoke nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o njoj da se jave osobno u Postaju prometne policije Split ili na broj telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version