Site icon narod.hr

Tramezzani uoči Rijeke: ‘Nadam se da ću pronaći 11 zdravih igrača’

Split, 30.01.2021 - Utakmica 18. kola Prve HNL Hajduk - Lokomotiva. Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

U subotu se na Rujevici igra Jadranski derbi. Rijeka dočekuje Hajduk kojemu će to biti prva utakmica nakon 17 dana pauze zbog koronavirusa, a upravo su s Riječanima Splićani odigrani zadnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zaostalom susretu 5. kola igranom 10. veljače Hajduk je na Rujevici uzeo sva tri boda pobijedivši 1:0 golom Mije Caktaša u sudačkoj nadoknadi. Sada Splićane ponovno čeka dvoboj na Rujevici, no ovaj put u Rijeku odlaze nakon što je klub poharao koronavirus. Prva je to utakmica za igrače Paola Tramezzanija nakon 17 dana bez natjecanja.

– Situacija s COVID-om nije nimalo šala, ovo razdoblje od desetak dana bez treniranja odnosno izolacije ostavilo je ozbiljne posljedice, tako da još uvijek ima igrača koji nisu spremni, koji su još uvijek pozitivni, ali na svu sreću, većina se prilično dobro oporavila i uspjela trenirati i raditi s momčadi proteklo razdoblje, rekao je talijanski trener.

– Rijeka je jaka momčad bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi. Onu prošlu utakmicu odlučio je taj gol u posljednjim sekundama, ali ovo su uvijek za Rijeku velike utakmice i njima je poseban motiv kada je Hajduk u pitanju. Odlučivat će nijanse, ali i fizička sprema pojedinih igrača. Nadam se da ću pronaći 11 igrača koji će potpuno fizički spremni moći parirati Rijeci i zdravi istrčati na teren, dodao je Tramezzani, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version