Site icon narod.hr

Treći poraz hrvatskih vaterpolistica, slijedi ogled protiv Srbije

epa11059542 Natasha Trojan (L) of Croatia defends against Lieke Rogge of Netherlands during the LEN Women's European Water Polo Championship group A match between the Netherlands and Croatia, in Eindhoven, Netherlands, 05 January 2024. EPA/Zsolt Szigetvary HUNGARY OUT

U susretu 3. kola A skupine Europskog prvenstva u Eindhovenu hrvatske vaterpolistice su izgubile od Mađarske sa 2-17 (1-5, 0-6, 1-3, 0-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Nizozemske (6-24) i Grčke (8-25), hrvatske vatrpolistice su upisale i treći poraz na EP-u u Eindhovenu izgubivši od Mađarske sa 2-17.

I ovoga puta bila je to neravnopravna borba. Mađarice su povele 3-0, Hrvatska je smanjila golom Ive Rožić, da bi hrvatske suparnice do poluvremena zabile još osam golova. Neli Janković je smanjila na 11-2, a mađarske igračice su do kraja susreta postigle još šest golova za konačnih 17-2.

Na mađarskoj strani najefikasnije su bile Dora Leimeter i Krisztina Garda sa po četiri gola, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version