Trener Bayerna: ‘Na kraju smo ipak odigrali našu igru i slavili’

epa08613351 Bayern's head coach Hansi Flick reacts during the UEFA Champions League semi final match between Olympique Lyon and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 19 August 2020. EPA/Franck Fife / POOL

Nogometaši Bayerna su skavili sa 3:0 protiv Lyona i ušli u finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je komentirao Hansi Flick, trener Bayerna.

“Znali smo da će biti teško, Lyon je na nas došao kao ekipa koja je srušila City i Juventus. Taktički su snažna momčad i radili su nam puno problema u ranoj fazi utakmice. Bili smo svjesni toga da ćemo se morati kvalitetno braniti i spriječiti da olako gubimo loptu, ali nismo uspjeli. Na kraju smo ipak odigrali našu igru i slavili”, rekao je Flick.

“PSG je sjajna momčad, borili su se da dođu tu gdje jesu. Analizirat ćemo ih, ali već sad znamo da imaju brze igrače. Pokušat ćemo organizirati našu obranu, ali i dalje smatram da je naša najveća snaga kad stvaramo pritisak na protivničkoj obrani”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.