Trener Belupa: ‘Izdržat ćemo mi i ovaj udarac’

Foto: snimka zaslona

Slaven Belupo je na gostovanju kod Istre 1961 izgubio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Belupa Tomislav Stipić je u izjavi nakon dvoboja bio puno mirniji.

“Kako ću ja vidjeti što se dogodilo sa 70-80 metara? Vjerujem u struku (suce), u njihovu neovisnost i nevinost. Moramo popraviti prekide da i mi dobivamo utakmice, a prvi izazov nam je Varaždin. Izdržat ćemo mi i ovaj udarac. Idemo dalje, ovo treba zaboraviti”, rekao je Stipić.

“Emocije nastanu iz čistoće, rada i požrtvovnosti. Bila je to jako dobra utakmica za našu ekipu, jako dobro prvo poluvrijeme smo odigrali. Mogli smo iz polukontre riješiti utakmicu, ali nismo. Trebalo je možda više hrabrosti”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Istre Fausto Budicin je nakon susreta kazao:

“Bila je jedna infarktna utakmica, presudna za naš daljnji put. Nadam se da su igrači shvatili da mogu ostvariti dobre rezultate, dobre igre i da učimo iz naših grešaka”, rekao je za početak Budicin pa prokomentirao prvi dio utakmice.

“S uvodnim dijelom utakmice sam zadovoljan, ali nas je presjekao rano primljeni gol. Ono što me smeta je anarhija koja je krenula nakon što je Slaven Belupo zabio vodeći pogodak. Imali smo spor protok lopte i igrači nisu držali pozicije koje su trebali držati. Znali smo da je Belupo jak u kontranapadima, a mi smo im dali jedno pet ili šest situacija u kojima su nas jeftino iskontrirali”, dodao je trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.