Trener Hajduka: ‘Prezadovoljan sam time kako su se prinove brzo uklopili u momčad’

Split,3.02.2021 - Utakmica 19. kola Prve HNL Hajduk - Istra 1961. Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Pobjedom Hajduka kod Rijeke 1:0 oduševljen je bio Paolo Tramezzani, trener Bilih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovu veliku pobjedu nisu donijeli igrači, nego ljudi. Nakon svega što su prošli u zadnja dva tjedna, reagirali su fantastično. Ovo su važna tri boda, ali na momke sam još više ponosan zbog načina kako su do njih došli. Ovo je i pobjeda naših liječnika i cijelog medicinskog osoblja. Pobjeda u Rijeci vrijedi daleko više od tri boda”, rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani.

“Prezadovoljan sam time kako su se prinove brzo uklopili u momčad, to je najvažnije, kao i time što su se od dolaska iskazali poniznošću i stavljanjem na raspolaganje ekipi. Ova pobjeda je velika zadovoljština i za njih. Pokazali su da su pravi igrači za momčad koja je opet našla sebe i igra hrabro i bez straha u odnosu na suparnika, ma tko on bio. Gledali smo Hajduk koji se baca na glavu i to je najvažnije. Rezultat mi nije bio prioritetan, želio sam da momčad da sve od sebe, a to sam i dobio. Ne gledamo tablicu niti momčadi koje su ispred ili iza nas. Imamo još dosta toga za raditi i napredovati”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.