Site icon narod.hr

Trener Hajduka zadovoljan polusezonom, iako: ‘Biti drugi nije uspjeh za naš klub’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka trenutno se nalaze na 2. mjestu HNL-a, sa čak 12 bodova manje od prvoplasiranog Dinama, ali i ispred aktualnog prvaka Rijeke. Rijeci Hajduk bježi tri, a Osijeku dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Željko Kopić održao je press konferenciju za kraj polusezone, jednim dijelom može biti zadovoljan, Hajduk se ne bori za naslov, no, mogao bi se vratiti na drugo mjesto, a s 2. pozicije ipak je lakši pogled na čelo ljestvice.

Rezultat je dobar. U pet kola ostvarili smo 13 bodova, ušli u polufinale Kupa i to su rezultati koji me čine zadovoljnim i ponosnim na ono što smo u relativno kratkom periodu odradili. Dojam koji smo ostavljali na utakmicama bio je ponekad problematičan i moramo to dobro analizirati pa ćemo zajedno sa sportskim direktorom donijeti procjene.

Naravno da biti drugi nije uspjeh za Hajduk i moj je cilj ići prema gore. Koliko god možemo ove pa onda i sljedeće sezone. Nekakve okvirne razgovore o pojačanjima smo već vodili, ali nismo još napravili kompletnu analizu. Učinit ćemo sve da u iduću polusezonu uđemo još kvalitetniji, no jedno su trenerove želje, a drugo neki limitirajući čimbenici”, rekao je trener višestrukog hrvatskog prvaka, koji naslov čeka više od 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener splitskog kluba progovorio je i o pozicijama u momčadi koje bi trebalo pojačati.

”Sustav 4-3-3 je nešto što sam ja u velikoj većini klubova igrao i gdje se dobro osjećam. U njemu se može iskazati napadački potencijal, što smo mi i pokazali otkako sam ovdje. Razgovarao sam s Brancom o tome i on ima jasnu sliku o tome što treba da bi momčad izgledala još kvalitetnije. Moja želja je da unutar igračkog kadra imam pojedince kako bi mogli igrati i s trojicom iza te ako se na tržištu može dovesti prava, klasična desetka, mislim kako bi je svaki trener morao imati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version