Trener kojeg dobro pamti Mandžukić: Vraća li se Maurizio Sarri?

Foto: fah

Prema pisanju talijanskih medija bivši trener Napolija i Juventusa, a kojeg se itekako dobro sjeća hrvatski napadač Mario Mandžukić, Maurizio Sarri, vraća se trenerskom poslu. Ponovno će raditi u Serie A, navodno je na korak do preuzimanja Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Sarri održao pregovore sa čelnicima Fiorentine te ima u planu postati trenerom spomenutog kluba. Nikoga takva mogućnost ne čudi s obzirom kako Fiorentini ove sezone ne ide baš najbolje te se nalaze tek na 14. mjestu ljestvice. Čelnici Fiorentine navodno žele da od ljeta njihov klub umjesto Cesarea Prandellija  predvodi Sarri.

Podsjetimo, Sarri i dalje ima važeći ugovor s Juventusom i zbog toga ne planira do kraja ove sezone prihvatiti niti jednu ponudu, a nedavno je odbio ponudu Marseillea.

Sarri je u svojoj karijeri vodio veliki broj klubova u Italiji, radio je u Engleskoj kao menadžer Chelseaja. Osvojio je s Juventusom Serie A, a s Chelseajem Europsku ligu. U Juventusu je svojedobno zbog njega morao otići Mario Mandžukić, Sarri je uporno gurao Mandžu prema klupi, a onda prema tribinama, pa na kraju i prema izlazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.