Trener Lokomotive nakon ispadanja: Ponosan na svoju momčad, pokazali smo da možemo

Foto: fah

Trener Lokomotive Tomislav Ivković nije bio previše razočaran nakon poraza od Genka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu započeti analizu, a da se ne osvrnem i na prvu utakmicu, u četiri poluvremena Genk nas je nadigrao samo u prvom dijelu u Zagrebu. Mislim da smo u Zagrebu trebali pobijediti, a isto tako u uzvratu smo isto bili dobri. Žao mi je što Fiolić nije zabio onu priliku jer zaslužili smo da više namučimo Genk”, rekao je.

“Sreća je jako bitna u nogometu, no zaslužena pobjeda Genka, a ja moram reći da sam ponosan na svoju momčad, pokazali su da mogu, a sada moramo napraviti sve da i sljedeće sezone igramo play-off fazu EL”, dodao je.

Govorio je i o Fioliću: “On se trudio, dao maksimum, no izgorio je nakon promašenog zicera, nije to mogao izbiti iz glave. Uzdrmale su ge i te priče oko odlaska u Dinamo, ako otiđe ja mu želim puno sreće. On je dragulj hrvatskog nogometa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Držati utakmicu što više u nezvjesnosti, mi smo bili spremni na to da ćemo primiti gol, ali mi ga nismo dali, nismo zabili svoJE prilike, a to odluči onda dvoboj”, zaključio je Ivković o tome što je nedostajalo da opasnije naude Genku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.