Trener Matić: Split neće podleći atmosferi u Torinu

Trener RNK Split Ivan Matić danas je izjavio kako njegova momčad neće podleći atmosferi na stadionu u Torinu u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici protiv istoimenog kluba u završnoj rundi kvalifikacija za Europsku nogometnu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je što ćemo igrati pred punim stadionom u vrhunskom ambijentu, ali očekujem da nećemo podleći toj atmosferi i njihovom pritisku”, rekao je danas Matić novinarima u Splitu uoči polaska njegove momčadi u Torino.

U prvoj utakmici prošlog tjedna na stadionu u Dugopolju Split i Torino su odigrali neodlučeno 0:0, a Matić je istaknuo kako ga veseli što je močad RNK Splita uspjela doći u takvu situaciju da drži u neizvjesnosti plasman u Europsku ligu protiv tako velikog kluba kao što je Torino i dodao “To je velika stvar za naš klub i Hrvatsku ligu”.

Na upit postoji li strah kod njega i igrača RNK Splita uoči sutrašnje uzvratne utakmice protiv Torina, Matić je odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uzbuđen jesam jer je utakmica takvog karaktera, ali straha nema. Igrači su svjesni važnosti ove utakmice, oni su i zaslužni što se naša momčad plasirala u završnu rundu kvalifikacija za Europsku ligu i raspoloženje je više nego pozitivno”, rekao je Matić. Po njegovim riječima momčad RNK Splita je svjesna kvalitete Torina, ali, kako je rekao, “imamo mi svoja znanja i sposobnosti za učiniti sutrašnji susret još zanimljivijim”

Nogometaš RNK Splita Mate Bilić je istaknuo kako je ta momčad ostvarila povijesni uspjeh dospjevši u završnu rundu kvalifikacija za Europsku ligu.

“Trebamo uživati u uzvratnoj utakmici protiv Torina bez ikakvog tereta. Idemo na uzvrat u Torino zabaviti se”, kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.