Site icon narod.hr

Trener Osijeka o Domovinskom ratu: ‘Nisam išao na prvu liniju bojišnice, ali sam čuvao linije u Osijeku i oko njega’

Foto: fah

Trener Osijeka Ivica Kulešević kaže kako ne voli predstojeću utakmicu s Lokomotivom nazivati povijesnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je tako najpoštenije, bez kalkulacija. Mi smo prošlo kolo izgubili u Varaždinu, a prije toga smo zadnje poraze u sezoni imali u utakmicama u kojima smo jako oštećeni. Protiv Rijeke u polufinalu Kupa i u prvenstvu isto na Rujevici i u Puli. U svim tim utakmicama smo jako zakinuti”, rekao je za 24sata.

Opisao je i neke stvari iz svog života. Sudionik je Domovinskog rata.

“Ne volim baš puno pričati o tome. Nisam išao na prvu liniju bojišnice, ali sam se odazvao pozivu kad je došao. Kad nije bilo utakmica, onda sam s nekim drugim igračima i vojnicima čuvao linije u Osijeku i oko njega”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom prilikom je zbog nogometa zamalo izgubio i život, kao igrač kluba s Drave, prije 27 godina.

“Jedva sam preživio, liječnici su mi spašavali život na terenu. Bilo je to 1993. godine, igrali smo protiv Intera iz Zaprešića. Igor Čalo me u padu zakačio laktom po glavi, naravno, nije tu bilo nikakve namjere. Odmah sam pao u nesvijest. Operirali su me, nitko nije vjerovao da ću se vratiti. Tek nakon 13 mjeseci oporavka dobio sam dozvolu da mogu opet trenirati. Naravno, trebalo je proći još vremena da ponovno zaigram”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version