Trener PAOK-a: Moramo naći motiv i energiju protiv Dinama

Foto: fah

Trener PAOK-a Razvan Lucescu bio je razočaran nakon poraza 1:0 u gradskom derbiju protiv Arisa, a što im je drugi poraz za redom, nakon što ih je Dinamo svladao 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige u četvrtak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U četvrtak ćemo morati naći motiva i energije za preokret. Niti jedna ekipa nije imala raspored kao mi, posebno ne tri derbija u deset dana koja su nam oduzela svu energiju, rekao je trener PAOK-a Razvan Lucescu nakon poraza u gradskom derbiju.

Potom je i dodao.

– Ne želim se opravdavati rasporedom ili bilo čime. To je situacija u kojoj se nalazimo. Svi igrači su umorni jer prate isti proces i rade. Predvidljivi smo na terenu, tu kritiku prihvaćam. Kasnimo u akcijama, nemamo intenzitet i igrači koji su stožerni u kreaciji nisu u najboljem stanju. Radit ćemo na vraćanju energije i to će nam dati daha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Završava period koji nam je iscrpio svu snagu. Neke procjene nam nisu točne i to nam donosi manjak samopouzdanja. Vidim da naši igrači ne mogu igrati kako mi želimo, a ne realiziramo ni svoje prilike. Kad um nije skroz dobro, imate spore reakcije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.