Site icon narod.hr

Trener RB Salzburga: Baturina, wow, kakav talent!

Foto: snimka zaslona

RB Salzburg održao je konferenciju za medije uoči sutrašnjeg ogleda s Dinamom u 3. kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred novinare je stao trener ekipe Salzburga, Nizozemac Pepijn Lijnders koji nije baš u najboljoj situaciji zbog rezultata u posljednjim utakmicama.

Ekipa nije osvojila niti boda u Ligi prvaka, nisu zabili niti gol, a u austrijskoj Bundesligi nakon debakla protiv Sturma, 5:0, na jedvite su jadu preokretom svladali Altach prošloga vikenda.

– Želimo osvojiti bodove. Očekujem da se doista borimo, da se borimo zajedno za svaku loptu. Moramo početi utakmicu da ljudi osjete našu glad, da stadion osjeti strast kao u zadnjoj utakmici. Nadam se da ćemo dobro početi. Moramo moći kontuirani iznositi loptu na njihovu polovicu. Lijepo je što igramo kod kuće, da imamo navijače i stadion. Da svi imaju obvezu boriti se za tri boda. Mi jako želimo tri boda, rekao je Pepijn Lijnders, trener Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2. kolu Lige prvaka Salzburg je teško stradao na svojem stadionu protiv Bresta, izgubili su 0:4.

– Mislim da smo igrali bolje nego u Pragu gdje smo izgubili 3:0. Dvije godine nismo slavili na svojem terenu u Ligi prvaka. Moramo pokazati veću kvalitetu na terenu. Moramo biti hrabri na lopti te jako agresivni kada nemamo loptu, dodaje.

“Dinamo ima jako puno talenata”

Kaže također da protiv Bresta nisu koristili prilike te da krajnji rezultat nije realan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zaslužili smo gol, ali nismo ga mogli postići. Sada se nadamo da ćemo iz prilika koje ćemo kreirati, da ćemo postići pogotke.

Osvrnuo se trener RB Salzburga i na ekipu Dinama.

– Petković, ako će igrati je važan, naravno i Baturina, wow, kakav talent. On je vrlo važan njihov igrač, moramo ga zaustaviti kao momčad. Ali ne samo on. Ima Dinamo jako puno talenata, promijenili su trenera, imaju novu organizaciju i novi stil. Mogu miksati puno, protiv Monaca su igrali s petoricom u zadnjoj liniji. Protiv Istre su igrali 4-3-3. Doista se nadam i očekujem da ćemo ih napasti s ili bez lopte, ističe nizozemski stručnjak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version