Site icon narod.hr

Trener Reala i dalje ne vidi veliki problem: ‘Tužan sam, ali imam vjere u igrače’

Lopetegui

Foto: fah

Nogometaši Barcelone, koji su igrali bez ozlijeđenog Lea Messija, dobili su prvi El Clasico ove sezone, svladavši u nedjelju u 10. kolu Primere na Camp Nou Real Madrid sa 5-1, a trostruki strijelac bio je Luis Suárez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je posebno važno za trenera Reala Julena Lopteguia, koji bi nakon svega mogao otići s klupe.

“Imali smo osjećaj da možemo okrenuti utakmicu, imali smo sjajne prilike za zabiti gol i pobijediti. Teško nam je, svaki je poraz užasan.

“Bili smo puno bolji u drugom poluvremenu, promašili smo nekoliko jako dobrih prilika. ali nismo uspjeli okrenuti. Treći gol je ugasio sve naše nade, a još su nam se dogodile i ozljede”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tužan sam, ali imam vjere u igrače. Bio je to veliki udarac, ali vjerujem da se možemo izvaditi iz svega ovoga. Jako je dugačak to put, ali mi to možemo”, zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version