Trener Rijeke: ‘Moramo biti spremni na sve, želimo igrati finale’

Šibenik, 10.04.2021 - Utakmica 28. kola Prve HNL Šibenik - Rijeka.Na slici Goran Tomic trener Rijeke. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Nogometaši Istre 1961 i Rijeke od 18 sati u srijedu igraju polufinale Kupa. U drugom polufinalu sastaju se Dinamo i Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sve prepreke na putu trebamo uspješno prebroditi. Istra 1961 je nezgodan protivnik, međutim prvenstveno gledamo sebe, da dižemo svoju igru i ispravljamo nedostatke u hodu, rekao je u najavi susreta trener Rijeke Goran Tomić.

Rijeka je u posljednjem prvenstvenom ogledu svladala Šibenik, dok je Istra izgubila od Hajduka, no u jednoj utakmici sve je moguće.

– Moramo biti spremni na sve, želimo igrati finale i napravit ćemo sve da to i ostvarimo. Stabilizirali su se u posljednje vrijeme, imali su dobar niz, igraju strpljivo i pametno, a u napadu su brzi i mogu stvoriti probleme suparnicima. Morat ćemo igrati na visokoj razini da ih pobijedimo, rekao je Tomić o protivnicima, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.