Site icon narod.hr

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić pozitivan na koronavirus

Foto: snimka zaslona

Trener HNK Šibenika Krunoslav Rendulić zaražen je koronavirusom, a u samoizolaciji su i trener vratara Ivica Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat koji su s njim bili u kontaktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je ove sezone izborio povratak u Prvu HNL, a baš su danas nogometaši krenuli na pripreme uoči nove sezone.

– Sigurno da nas je malo iznenadilo neugodno, ali, evo, nadamo se da će sve biti u redu. Mislim da smo svi željno iščekivali početak priprema, nakon osam godina, prve lige. Nije baš da smo ih planirali ovako započeti, ali, eto, mislim da su svi igrači, pa tako i ja jako nestrpljivi da pokažemo to šta smo govorili kroz proteklo razdoblje, a to je da Šibenik pripada i zaslužuje biti u prvoj ligi. Da to mi svojim igrama na terenu pokažemo, rekao je nogometaš Šibenika Josip Maleš, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version