Trener Sparte Prag uoči Dinama: Svjesni smo situacije, ali nas se to ne tiče

Foto: snimka zaslona

Trener Sparte Prag Brian Priske najavio je utakmicu doigravanja Europske lige koju njegova momčad igra sutra od 20 sati na stadionu Maksimir protiv hrvatskog prvaka Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjena trenera dogodila se u Dinamu, Sergej Jakirović zamijenio je Igora Bišćana.

– Ne može se govoriti o prednosti u ovoj fazi natjecanja i ovakvoj utakmici. Teško je reći hoće li nam biti prednost ili ne, svjesni smo situacije, ali nas se to ne tiče. Promijenili su trenera, dolaze i odlaze igrači. Znamo da je njihov novi trener radio u Rijeci, znamo i da igrači dolaze i odlaze, ali fokusirani smo na sebe i na svoju kvalitetu, komentirao je tu činjenicu trener Sparte Prag.

Smatra da će priprema biti ista jer je fokus na njihovoj momčadi, bez obzira na promjene u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jednako se pripremamo, pokušavamo pristupiti igri na drugačiji način, iako je malo teže jer ne znamo kako će biti s novim trenerom. Iako, bilo bi isto sa starim da je odlučio napraviti neke promjene. Gledali smo trenera u Rijeci, i nove igrače, ali fokus je na nama i želimo izboriti najbolji mogući rezultat, dodao je Priske.

Ove dvije momčadi igrali su uoči početka ove sezone prijateljsku utakmicu u Sloveniji.

– Dinamo je jako dobra momčad s kvalitetnim igračima. Jaki su napadački, žele igrati dobar nogomet i bilo nam je teško igrati. No, bila je to naša prva utakmica na pripremama, a njima posljednja prije Superkupa. Bit će to potpuno drugačija utakmica od one u Sloveniji. Dinamo je kvalitetna momčad, bit će jako teško, bez obzira na to koji će igrači igrati, rekao je Priske, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.