Site icon narod.hr

Trener Varaždina: Zasluženo smo uzeli bod Dinamu

Foto: fah

U prvom dvoboju 4. kola domaćeg nogometnog prvenstva Varaždin i Dinamo odigrali su 1:1. Trener domaćina Mario Kovačević smatra da je njegova momčad zasluženo uzela bod aktualnom prvaku Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvih dvadesetak minuta smo bili dobri, a poslije je Dinamo preuzeo konce igre i do izražaja je došla njihova kvaliteta. Nažalost, primili smo gol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, ali on nas nije obeshrabrio. Rekao sam dečkima da imamo još 45 minuta i da nema panike te neka samo tako igraju, prenosi portal evarazdin riječi trenera Kovačevića.

– U drugi dio smo dobro ušli, stiskali Dinamo i zasluženo izjednačili. Prelijepi gol je postigao Šego. Poslije sam očekivao novi pritisak Dinama, ali sam se nadao više od naših kontri i polukontri. Mislim da je susret realno završio, dodao je Kovačević.

– Mi se još kompletiramo, neki igrači koji su danas ušli su tako reći prvi put zaigrali za nas. Nemam kome što zamjeriti. Na kraju htjeli smo još, ali očigledno nismo imali potrebnu snagu. Vjerujem da kako bude prvenstvo odmicalo da ćemo imati moć da utakmicu u jakom ritmu odigramo do kraja i da ovakve utakmice možemo i pobijediti, rekao je strateg Varaždina, kluba koji se ove sezone vratio u elitni razred hrvatskog nogometa, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version