Site icon narod.hr

Trofej UEFA Lige prvaka do nedjelje u Zagrebu

Trofej UEFA Lige prvaka koji je prošle godine završio u rukama nogometaša Real Madrida u petak je na svojoj turneji stigao i u hrvatsku metropolu, gdje će ostati do nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trofej je na glavni zagrebački trg dopremljen posebnim autobusom na kat, a u paviljon u kojem će ga svi moći pogledati donijeli su ga UniCreditovi ambasadori turneje, proslavljeni hrvatski reprezentativac Goran Vlaović i legendarni danski vratar Peter Schmeichel koji ga je kao kapetan Manchester Uniteda osvojio 1999. godine.

Na ovogodišnjoj turneji koja je započela 26. rujna, legendarni trofej boravio je u Bratislavi i Beču, a nakon Zagreba posjetit će i Beograd.

Uz proslavljeni trofej svi će posjetitelji do nedjelje u 19 sati moći razgledati i besplatnu izložbu “UniCredit Walk of Champions” koja prati turneju i plijeni pažnju brojnim fascinantnim eksponatima UEFA Lige prvaka, zanimljivim činjenicama i brojkama te zabavnim interaktivnim sadržajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version