Tudor nadmudrio Mourinha, pet golova u Veroni

jurić
Foto: fah

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor odlično je startao na klupi Verone, u susretu 4. kola talijanskog prvenstva na domaćem je terenu svladao Romu sa 3-2 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvih 45 minuta gosti su vodili lijepim pogotkom petom Pellegrinija (36). No, početkom nastavka Verona je preokrenula preko Baraka (49) i Caprarija (54), na 2-2 je nespretnom reakcijom pred svojim golom poravnao Ilić (57-ag), ali njegovu pogrešku ispravio je kapetan Faraoni (63) izvrsnim pogotkom za konačnih 3-2.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igrao je za Veronu od 54. minute.

Verona je skočila na 14. mjesto s tri boda, dok je Roma propustila preuzeti čelo ljestvice, ostala je na devet bodova, jednim manje od prvog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.