Site icon narod.hr

Tudor: Sada možemo početi sanjati

Foto; fah

U skupini D Lige prvaka je Marseille, kojega vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, kao gost u Lisabonu svladao Sporting sa 2:0 (2:0), dok je Tottenham Hotspur na svom terenu bio bolji od Eintrachta iz Frankfurta sa 3:2 (3:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je bio sretan nakon pobjede jer je njegova momčad sada u igri za prolazak.

– Fantastičan osjećaj. Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja i zaslužili tri boda. Ponosan sam na igrače i navijače. Sada možemo početi sanjati s ovih šest bodova. Još su dvije utakmice do kraja i svi mogu proći dalje, rekao je Tudor.

Marseille je do velike prednosti u Lisabonu stigao u 18. minuti kada je isključen Esgaio zbog prekršaja za kazneni udarac, a siguran izvođač 11-erca bio je Guendouzi (20-11m). Alexis Sanchez (30) vrlo brzo potom povsio je na 2-0, a Marseille je mirno sačuvao tu prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je na vrhu skupine sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju po šest, a Eintracht četiri boda.

– S 2:0 i dva igrača više počeli smo razmišljati i o nadolazećim utakmicama. U samoj završnici ritam više nije bio žestok i nismo se puno potrošili i imamo četiri dana za odmor prije sljedeće utakmice. Momčad je u dobrom stanju, nekoliko igrača mi je došlo jučer i reklo: “Treneru, smirite se, pobijedit ćemo!” Idemo utakmicu po utakmicu, ali dobro je biti u ovoj poziciji, zaključio je hrvatski stručnjak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version