Turci se raspisali o Bjelici, spominju i braću Mamić

Foto: fah

Kako se čini Nenad Bjelica mogao bi u Tursku. Glavni je kandidat za preuzimanje Fenerbahčea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je je predsjednik klubaAli Koc s njim razgovarao telefonski i ponudio mu posao na klupi istanbulskog velikana. Spreman mu je platiti između 1,5 i 2 milijuna eura da mu iduće sezone donese naslov prvaka.

Turski mediji pišu o dosadašnjem radu Bjelice , a podsjećaju i da ga je nedavno nahvalio Pep Guardiola.

“Zašto je tako uspješan trener, koji je podignuo vrijednost ekipe na stotinjak milijuna eura, dobio otkaz? Jer uz njega navijači i igrači nisu voljeli ni bili dovoljno lojalni braći Mamić”, piše list Sozcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.