Turska u četvrtfinalu, Austrija propustila veliku šansu u 95. minuti!

epa11453725 Stefan Posch (L) of Austria goes for a header during the UEFA EURO 2024 Round of 16 soccer match between Austria and Turkey, in Leipzig, Germany, 02 July 2024. EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Turska reprezentacija kao posljednja se plasirala u četvrtfinale Europskog prvenstva u Njemačkoj, u Leipzigu je pobijedila Austriju s 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turci su se time plasirali u četvrtfinale gdje će igrati protiv Nizozemske u subotu, u Berlinu. Nizozemci su ranije tijekom utorka svladali Rumunjsku s 3-0.

Junak turske pobjede u osmini finala bio je Merih Demiral koji je postigao dva pogotka. Pogađao je austrijsku mrežu u 1. i 59. minuti za 2-0, dok je do kraja Austrija tek smanjila u 66. minuti. Strijelac je bio Gregoritsch. Zanimljivo da su svi pogoci postignuti nakon kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.