Site icon narod.hr

Tužna vijest iz Njemačke: Ivanu Klasniću otkazuje transplantirani bubreg!

ivan klasnić

Foto: Snimka zaslona

Nažalost kad nemate sreće u životu nemate, zdravlje je po tko zna koji puta se pokazalo najvažnije, novcem ga nije uvijek moguće kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tužna vijest dolazi iz Njemačke, tamošnji mediji javljaju da bivšem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Klasniću otkazuje transplantirani bubreg s kojim je, da podsjetimo, igrao na Europskom prvenstvu 2008. godine za Hrvatsku i protiv Turske u četvrtfinalu, u produžetku, zabio pogodak. Pogodak koji spletom nesretnih okolnosti nije Vatrene odveo do polufinala.

Ivanu Klasniću bubreg koji sada ima transplantiran je 2007. godine, vratio se, unatoč mnogim protivljenjima, pa i liječnika što je posve logično, na teren, sada će trebati novu operaciju, odnosno transplantaciju, piše Osnabrucker Zeitung.

Podsjetimo, Ivan Klasnić prvi put operiran  je 25. siječnja 2007. u Bremenu, međutim, dan kasnije tijelo mu je odbacilo bubreg koji mu je donirala njegova majka Šima. Ponovno je otišao na operaciju i primio bubreg koji u mu je donirao otac Ivan, bilo je to u ožujku 2007. godine. Operacija je prošla u savršenom redu i Ivan se oporavio. Nažalost, i to je bilo tek privremeno riješenje. Organizam nije izdržao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version