U 100 utakmica za Juventus Ronaldo ima impozantnu statistiku, no ipak…

Foto: Twitter/Juventus

Nogometaši Juventusa u sklopu 11. kola Serie A na gostovanju kod Genoe ostvarili su vrijednu pobjedu. Bilo je 3:1, a dva pogotka u samoj završnici, iz dva jedanaesterca, zabio je Cristiano Ronaldo. Ronaldo je večeras odigrao u dresu Juventusa svoju 100. utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dva gola Genoi Ronaldo je dodatno pojačao svoj fenomenalni učinak u dresu Stare dame. Naime, u ovih 100 utakmica napravio je zaista impresivne stvari, zabio je 79 golova za Juventus, upisao je 19 asistencija. Puno je toga Ronaldo doista nevjerojatnog napravio u dresu torinskog kluba, no najvažnije ipak nije, nije osvojio Ligu prvaka, a što je želja kako navijača, tako i čelnika kluba i, dakako, uvijek trofeja gladnog Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo bez sumnje i u starijim nogometnim godinama igra izvanredno, ima fenomenalnu statistiku te će u povijest definitivno ući kao jedan od najboljih europskih nogometaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.