Site icon narod.hr

U Fenerbahčeu nisu iznenađeni Livakovićevom izvedbom: Znali smo njegov potencijal

Foto: fah

Odlična igra Dominika Livakovića u utakmici Europa lige u kojoj je njegov Fenerbahče svladao belgijski Union Saint-Gilloise 2:1 i dalje je tema turskih medija. Naime, Livaković se istaknuo s četiri obrane nakon udaraca iz svog šesnaesterca, ali i obranjenim penalom. “Kod gola ništa nije mogao napraviti”, pišu Turci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je Livaković. Znali smo kakav je njegov potencijal”, kratak je bio komentar iz kluba za Livakovićeve izvedbe u ovoj sezoni.

Naime, uspješan je i u nacionalnom prvenstvu u kojem je jedan od trojice koji su primili najmanje golova a da su branili u svih šest kola. Kao i Galatasarayev Fernando Muslera, primio ih je pet. Manje, tri gola u šest utakmica, dobio je tek Samsunsporov Okan Kocuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version