U očekivanju utakmice i negativnih rezultata na koronavirus

skupine virus utakmice hrvatska
Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija danas od 15.30 sati očekuje okršaj drugog kruga Europskog prvenstva protiv Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri utakmice u Szegedu, izabranici Hrvoja Horvata preselili su u Budimpeštu, a u prvoj utakmici igraju protiv jednog od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva.

U pripremnom razdoblju Crnogorci su imali mnogo problema s koronavirusom, ali uspjeli su s Danskom proći iz skupine u kojoj su bile još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

Ako negativne testove dobiju prethodno zaraženi Stefan Vujović, Miloš Božović i Stefan Čavor, Crna Gora mogla si u odličnom sastavu dočekati Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Hrvatska nije imala toliko problema s koronavirusom na pripremama, ali s dolaskom na Euro, naša je reprezentacija jedna od onih, uz Njemačku, koja je imala najviše pozitivnih i dolaska novih igrača.

Koliko je drugačija reprezentacija u odnosu na 8. siječnja, pokazao je Hrvatski rukometni savez na društvenim mrežama. Nova su imena u reprezentaciji, a poneki pristigli su već ponovno otišli zbog pozitivnog testa.

Tako da, osim očekivanja utakmice, naši danas iščekuju i posljednje rezultate testa na koronavirus koji se obavljaju na dan utakmice. Rezultate bi trebali dobiti neposredno prije početka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.