Site icon narod.hr

U Osijek stiže mladi Dinamov vratar: Brzo sam rekao da pristajem

Foto: Twitter

Hrvatski prvak Dinamo potpisao je ugovor s Nikolom Čavlinom koji je, sukladno ranijem dogovoru, odmah proslijeđen na posudbu u Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetdvogodišnji Nikola Čavlina jedan je od najboljih mladih hrvatskih vratara, a nakon dvije sezone u Lokomotivi, Dinamo je iskoristio i aktivirao otkupnu klauzulu koju je ranije dogovorio s Lokosima.

S Dinamom je Čavlina potpisao višegodišnji ugovor, a karijeru nastavlja u Osijeku gdje će biti na posudbi do lipnja 2025. U prošloj sezoni nastupio je u 35 službenih utakmica te pritom 12 puta sačuvao mrežu netaknutom.

U hrvatskom prvaku poželjeli su mu sreću u Osijeku, koji mu je pak zaželio dobrodošlicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čavlina: Brzo sam se odlučio za Osijek

Novi vratar Osječana nije nimalo dvojio oko odlaska u grad na Dravi.

– Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene, prenosi službena stranica Osijeka riječi Nikole Čavline, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version