Site icon narod.hr

U pozadini je zapravo novac: Cardiff odlučio tužiti Nantes za ubojstvo Emiliana Sale!

Foto: fah

Taman negdje u vrijeme tragedije Kobea Bryanta, ili nešto malo ranije, navršilo se godinu dana od nesreće u kojoj je mladi nogometaš Emiliano Sala izgubio život, a nakon što se njegov zrakoplov srušio u La Manche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, argentinski nogometaš stavio je svoj potpis na ugovor s Cardiffom te se oprostio od svojih suigrača u Nantesu. Nakon toga je zrakoplovom krenuo u Veliku Britaniju, kamo, nažalost, nikad nije stigao. Krenula je potraga koja je potvrdila sva strahovanja.

Nakon nesreće odnosi između Cardiffa i Nantesa nisu baš najbolji, a sada su dobili i dodatni razlog za ”neprijateljstvo”, naime. klub iz Walesa tuži Nantes za ubojstvo Smiliana Sale.

Kako javlja L’Equipe Cardiff je odbio isplatiti transfer koji je iznosio 17 milijuna eura, no, Fifa je to zapovijedila spomenutom klubu, Cardiff se žalio poslije čega je taj iznos smanjen na 6,1 milijun eura. No, velški klub ni to ne želi platiti već su odlučili dokazati da odštetu ne moraju uopće platiti jer smatraju kako je francuski klub odgovoran za Salino ubojstvo bez predumišljaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, u pozadini svega je novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version