Site icon narod.hr

U sjeni velikog Lionela Messija: Koga se boji Mbappe?

epa09408276 Argentinian striker Lionel Messi greets supporters as he arrives at Le Bourget airport, north of Paris, France, 10 August 2021. Messi arrived to Paris to sign a contract with French soccer club Paris Saint-Germain. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Prije nekoliko dana Lionel Messi šokirao je nogometni svijet kada je, ne svojim krivicom, napustio Barcelonu te je potpisao za francuski PSG. Naime, prošlih tjedana PSG se značajno pojačao, stigli su tako Gianluigi Donnaruma na gol, Sergio Ramos i Achraf Hakimi u obranu te Georginio Wijnaludim i Danilo Pereira u vezni red. Lionel Messi bio je točka na ”I” sjajnog ljetnog prijelaznog roka za Parižane. Mnogi smatraju kako je ovo jedna od najboljih momčadi u povijesti klupskog nogometa, međutim, oni se tek trebaju dokazati, a najbolja je momčad ona koja ima najviše pobjeda i najviše osvojenih trofeja, a ne ona s najzvučnijim imenima. PSG je i prošlih sezona bio jak, no do trofeja Lige prvaka nisu stigli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je u svlačionici već došlo do sukoba taština, neki se ne mogu pomiriti da bi mogli biti u sjeni Lionela Messija, prema nekim infromacijama iz Francuske pojedinci su već počeli buniti u strahu da će biti u drugom planu. Navodno je pobunu pokrenuo Kylian Mbappe, očito ljubomoran na Messija i njegov dolazak u Pariz. Inače, 22-godišnji francuski reprezentativac, i inače poznat po svojoj bahatosti, iako se na Euru nije proslavio, a njegova je reprezentacija doživjela fijasko, nije takav od jučer. Mbappe je čak imao i problema u reprezentaciji Francuske zbog svog karaktera, načina igre, a vrlo često i sebičnosti.

Thibaud Vezirian, novinar dobro upućen u zbivanja u PSG-u, otkrio je kako je Mbappe zatražio odlazak iz kluba, navodno ne želi igrati zajedno s Messijem, a odabir mu je Real Madrid.

Francuski novinar je u objavi na Twitteru naveo da Mbappe ne želi produljiti ugovor s PSG-om te da će otići ovog ili sljedećeg ljeta iz Pariza, kako smo već spomenuli želja mu je Real. Međutim, na današnjem predastavljanju argentinskog napadača klupski predsjednik Nasser Al-Khelafi je imao poruku za Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mbappe je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može više kompetitivan? Nema više izgovora za napraviti bilo što nego ostati u klubu”, poručio je Al Khelaifi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version