U Stobreču od 5. do 8. listopada Međunarodni nogometni turnir za najmlađe

Foto: fah

Prvi Međunarodni nogometni turnir Grand Cup, na kojem će nastupiti djeca rođena 2007. do 2011. godine održat će se u Stobreču od 5. do 8. listopada ove godine, a sudjelovat će 70 momčadi iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na ovom će turniru nastupiti gotovo tisuću djece, a sudjelovanje su potvrdile i momčadi najjačih hrvatski nogometnih klubova Hajduka, Dinama i Osijeka,” rekao je član organizacijskog odbora turnira Ozren Maršić.

Organizatori ovog turnira su nogometni klubovi Union iz Podstrane i Primorac iz Stobreča.

“Ovaj bi turnir bilo teško organizirati bez potpore Središnjeg državnog ured za sport,” istaknuo je Luka Čelić iz nogometnog kluba Union.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Organizacijskom odboru ovog turnira angažirani su i bivši poznati nogometaši braća Jurica i Luka Vučko.

“Želimo da djeca sudionici ovog turnira uživaju, ali to je i prilika da se primijete nogometni talenti u najmlađem uzrastu kako bi se omogućio njihov daljnji razvoj”, rekao je Jurca Vučko.

Luka Vučko je, pak najavio, kako će ovaj turnir ubuduće postati tradicionalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujemo kako će ovaj turnir iz godine u godinu postajati sve jači jer planiramo ubuduće sudjelovanje na njemu poznatih europskih klubova,” rekao je Luka Vučko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.