Site icon narod.hr

Udovici Kobea Bryanta 29 milijuna dolara odštete za snimke tijela poginulih supruga i kćeri

Foto: Instagram

Vlasti Los Angelesa dodijelile su 29 milijuna dolara Vanessi Bryant, udovici Kobea Bryanta kao odštetu za fotografije poginule zvijezde NBA lige i njihove kćeri Gianne, snimljene na mjestu helikopterske nesreće u kojoj su izgubili život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kobe Bryant i njegova trinaestogodišnja kći Gianna te još sedam osoba poginuli su kada se helikopter srušio blizu Los Angelesa.

Policajci i vatrogasci snimili su fotografije na mjestu nesreće, a među njima i tijela košarkaške legende Los Angeles Lakersa i njegove kćeri. Zatim su neki snimke pokazivali ili slali poznanicima i prijateljima.

Bryantova udovica Vanessa tražila je odštetu za duševne boli i u strahu da će snimke završiti na internetu. Zbog svega, okrug Los Angelesa pristao je u utorak isplatiti joj 28,5 milijuna dolara kako bi se izbjegao sudski proces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Borila se za svog supruga, za svoju kći i za sve one kojima su članovi obitelji poginuli i prema kojima se nije pokazalo poštovanje. Nadamo se da će ova pobjeda pravde dokinuti takvu praksu”, rekao je njezin branitelj Luis Li.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version