UEFA-ina ljestvica: Evo na kojim su mjestima hrvatski klubovi

Foto: fah

Na najnovijoj ljestici Uefe zagrebački Dinamo je ispred Milana, Real Sociedada, Fenerbahčea, Marseillea, Leiestera, Galatasaraya… Hajduk je pao na 149. mjesto, jedno mjesto iznad Škendije, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa je ažurirala tablicu klubova po koeficijentima zarađenih u posljednjih pet godina. Prvi je Bayern koji igra finale Lige prvaka u nedjelju protiv PSG-a. Slijede Real Madrid, pa Barcelona, potom ide Atletico.

Što se tiče hrvatskih klubova, najbolji je zagrebački Dinamo, koji se smjestio na 49. mjesto. Iza njega su bivši prvaci Europe kao Marseille i Milan, velikani poput Galatasaraya, Fenerbahčea, bivši prvak Engleske Leicester, Club Brugge, Real Sociedad, Getafe, pa Fiorentina, Everton, West Ham, Glasgow Rangers…

Rijeka je na 121. mjestu, dok je splitski Hajduk točno sto mjesta iza Dinama, na 149. mjestu. Ispred njih su klubovi poput Zorje, ciparske AEK Larnace, Arouce, Arsenal iz Tule, irskog Dundalka, azerbajdžanske Gabale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.