Ugasio se prvi klub Modrića i Subašića – NK Zadar

Zadar, 18.07.2018. - Zadarski Vatreni Luka Modriæ, Šime Vrsaljko, Danijel Subašiæ i Domagoj Livakoviæ posjetili su NK Zadar i Školu nogometa, te su se družili s navijaèima. foto HINA/ ik

Zbog iznimno teške financijske situacije i činjenice da je već šest mjeseci u blokadi, nogometni klub Zadar donio je odluku da se u idućoj sezoni 2020/21. neće natjecati u Trećoj HNL-jug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to je posljedica blokiranih računa i aktiviranih ovrha na FINA-i u iznosu od 2.7 milijuna kuna, uz mogućnost aktiviranja dodatnih koji zbrojeno iznose još milijun kuna.

“Grad Zadar se kao najveći dioničar jasno očitovao kako više neće financirati klub u budućnosti niti ga logistički podupirati. Također, ni ostali dioničari nisu pokazali interes za financiranjem kluba nakon održane Skupštine NK Zadar s.d.d. u ožujku 2020., na kojoj su jasno upoznati s financijskim stanjem,”poručuju iz kluba.

“Prijeti i druga mogućnost suspenzije po Odluci Disciplinske komisije HNS-a od 4. lipnja prema kojoj će seniorska momčad biti kažnjena oduzimanjem jednog boda za svaku odigranu utakmice te bi u konačnici klub bio suspendiran u prosincu ukoliko ne plati 60.000 kuna, odnosno protekom roka od šest mjeseci od dana donošenja navedene Odluke,” objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o klubu u kojem su potekli Luka Modrić, Daniel Subašić i Šime Vrsaljko, a igrao Josip Skoblar će se ugasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.