Uhićen nekadašnji nogometaš Dinama Vlado Kasalo: Pucao je iz automatske puške

Foto: fah

Zagrebačka policija uhitila je muškarca (58) koji se dovodi u vezu s pucnjavom u neposrednoj blizini poznatog restorana na Slavonskoj aveniji, točnije na zagrebačkom Žitnjaku. Navodno se radi o Vladi Kasalu, nekadašnjem nogometašu Dinama, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji sumnja da je 4. kolovoza oko 16.30 sati na Slavonskoj aveniji na parkiralištu koje je oko 20 metara udaljeno od terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon svađe i naguravanja s tri muškarca starosti 59, 48 i 47 godina, otišao do susjednog parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta.

Tamo je iz osobnog automobila Mercedes pulskih registarskih oznaka uzeo automatsku pušku, vratio se na parkiralište ugostiteljskog objekta gdje su bila trojica muškaraca, ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se, priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.