Site icon narod.hr

Ukrajinski nogometaš: Ova pobjeda nije za mene ili igrače, već za cijelu državu

Foto: fah

Nogometna reprezentacija Ukrajine izborila je plasman u finale europskih dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2022. nakon što je u polufinalnom ogledu na Hampden Parku u Glasgowu pobijedila Škotsku s 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaka utakmica je za nas kao finale. Sanjali smo o Svjetskom prvenstvu i sad moramo pobijediti još samo jednu utakmicu. Znali smo da će biti teško, ali zabili smo tri gola, a mogli smo i više, rekao je Oleksandr Zinčenko nakon utakmice te dodao: – Protiv Walesa nas očekuje velika utakmica. Morat ćemo odigrati utakmice svojih života, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Ukrajina će za posljednju europsku kartu koja vodi u Katar igrati u nedjelju, 5. lipnja u Cardiffu protiv Walesa.

– Hvala Bogu što se utakmica dogodila. Dali smo sve od sebe i šaljemo svoje dobre misli prema svim ukrajinskim navijačima koji su nas gledali, rekao je Zinčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinski izbornik Oleksandr Petrakov rekao je da je pobjeda za sve njihove sunarodnjake koji se “bore do zadnje kapi krvi”.

– Ne osjećam ništa, sve emocije sam ostavio na terenu. Ova pobjeda nije za mene ili za naše igrače, već za cijelu državu. Ovo je velika pobjeda za Ukrajinu, rekao Petrakov, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version