Ultimatum za Pirla: S Juventusom mora dobiti sljedeće dvije utakmice

Foto: fah

Trener Juventusa, Andrea Pirlo, kako se već duže vrijeme nagađa, mogao bi dobiti otkaz na klupi najboljeg talijanskog kluba ako u sljedeće dvije utakmice, konkretno protiv Torina i Napolija, ne ostvari dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema pisanju Gazzette dello Sport čelništvo Stare dame ispred aktualnog trenera postavilo je jasan zadatak, pobijediti Torino i Napoli, tvrde kako su te dvije utakmice odlučujuće za njegovu budućnost u klubu. Pod vodstvom Pirla Juventus igra vrlo slabo, prerano su ispali iz Lige prvaka, a lako bi se moglo dogoditi da nakon dugo vremena ostanu bez naslova prvaka Italije s obzirom da vrh ljestvice Serie A drže milanski klubovi, prije svih vodeći Inter. Bio bi to težak udarac za Juve…

Ako bi Pirlo dobio otkaz do kraja sezone Juventus bi vodio hrvatski trener Igor Tudor, koji trenutno ima ulogu pomoćnika. Dakle, bivši hrvatski reprezentativac bi bio rješenje samo do kraja sezone, dok bi u tom razdoblju Juve vodio razgovore s potencijalnim kandidatima za mjesto trenera.

Podsjetimo, Juventus je trenutno treći na ljestvici, imaju deset bodova manje od vodećeg Intera, a, kako smo već spomenuli, eliminirani su iz Lige prvaka, no zato imaju utješnu priliku u Kupu Italije, u kojem će igrati finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.