Umjesto isprike Goran Ivanišević o političarima ”koji skupljaju poene”: ”Ovo je bila jedna velika super stvar, držali smo se mjera”

Foto: Instagram/Novak Đoković

Bivši hrvatski tenisač i trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, gostovao je u emisiji RTL televizije, RTL Danas, povodom Adria Toura u Zadru, koji je donio sa sobom koronu u taj grad na hrvatskoj obali. Naime, dok se diljem svijeta ne igraju teniski mečevi takve vrste Novak Đoković i Goran Ivanišević organizirali su, uz euforično odobravanje dobrog dijela medija, regionalni turnir u Zadru.  Inače, Goran je kazao da su se oni pridržavali svih mjera, držali su socijalnu distancu, što jednostavno nije točno. Naime, održan je, između ostaloga, čak i Kids day, a zaraženo je i jedno dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku je Goran kazao nešto o Đokoviću.

“Čuli smo se i nije mu lako. Nosi se jako dobro, ako gledamo na okolnosti. Izdržat će sve, jak je on, ali nije mu lako”.

Na pitanje zašto se Đoković nije testirao u Hrvatskoj Goran Ivanišević je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zato što na dan kad se to desilo, po preporuci stožera koji nam je rekao da se svaki igrač može testirati u svojoj matičnoj zemlji, tako je i on odlučio da otiđe u Beograd. Igrači su se na svoju ruku otišli testirati.”

Zašto se nisu testirali prije dolaska?

“Zato što nije bilo potrebe. Tako je rekao i ministar Beroš. Nitko nije imao simptome”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanišević je kazao da se igrači osjećaju odgovornima, ALI… Smeta ga što se njih predstavlja kao jedine krivce. Nego koga bi trebalo? Oni nisu jedini, ali jesu veliki. Što se događalo u Beogradu, a uoči Zadra, kakvi su to tamo tulumi bili, a o čemu se pisalo u nekim medijima? Gdje je tu odgovorno ponašanje?

“Osjećamo se odgovornima, ovo je bila jedna velika super stvar. Žao mi je svih zaraženih, ali na neke stvari se ne može utjecati, kao i na ovu. Jedino me smeta što smo mi glavni krivci i ljudi skupljaju političke poene na nama, a u Zadru je najmanje zaraženih. Sve se svalilo na naša leđa, to nije u redu”.

Ivanišević se dosad testirao u dva navrata, čeka ga još jedan test.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Testirao sam se prošlu srijedu i u ponedjeljak. Oba testa su negativna, nadam se da će biti i treći koji je u subotu. Ne gine mi 14 dana samoizolacije.

Dogodilo se što se dogodilo i sad je lako biti pametan što se trebalo, što nije. Zaraženima želim što brži oporavak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.