Site icon narod.hr

Uspoređuju ga s Ivanom Rakitićem: Dinamo dovodi novo veliko pojačanje?

Foto: Snimka zaslona

Aktualni hrvatski prvak, nogometni klub Dinamo, priprema se za nastavak sezone i za sportski obračun s vodećom Rijekom. Borba za naslov prvaka Hrvatske nikad nije bila dramatičnija, što je samo dobro za hrvatski nogomet. Neizvjesnost, uz kvalitetu, sasvim sigurno vraća publiku na stadione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest bodova koliko Rijeka ima prednosti značajna je prednost s obzirom na igre Dinama u jesenskom dijelu sezone, zbog čega se modri i pojačavaju. Nakon Sammira i brazilskog dragulja Marcosa Guilhermea, spominje se da bi u Dinamo mogao stići i Sergio Oliveira, 24-godišnji nogometaš Porta, koji je u tom velikom klubu, slavne tradicije, počeo karijeru.

Nakon toga igrao je na posudbama za Beira-Mar, Mechelen, Penafiel i Pacos Ferreiru, a onda je kao slobodan nogometaš otišao u Pacos Ferreiru, da bi ga Porto vratio poslije dobrih igara za milijun eura. Iako neki tvrde da se radi o “problematičnom” igraču u ovom trenutku za Dinamo bi bio veliko pojačanje.

Naime, Oliveira je prošle sezone za Porto odigrao 18 utakmica te je zabio tri pogotka, nakon čega je prošlog ljeta bez suglasnosti kluba htio napustiti Porto, što je izazvalo reakciju Porta koji igrača nije htio pustiti, klub je igrača kaznio tako da je odigrao dosad tek dvije utakmice. Kako pišu Sportske novosti za mladu reprezentaciju Portugala odigrao je više od dvadeset utakmica te bi u Zagreb mogao stići preko Doyen Sportsa, koji je na Maksimir poslao i Brazilca Guilhermea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Portugalu su ovog 24-godišnjeg igrača uspoređivali s Ivanom Rakitićem zbog stila igre, nedavno se spekuliralo da ga želi i engleski Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version