Utakmica Hrvatska-Moldavija: bezobrazno visoke cijene karata!

Foto: fah

Za današnji neatraktivni prijateljski susret Hrvatska-Moldavija u Koprivnici u 20:30 HNS je stavio bezobrazno visoke cijene karata!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte se prodaju po slijedećim cijenama:
Cijene ulaznica
Zapad B1 120 kn
Zapad B2 100 kn
Zapad B3 100 kn

Praksa je to HNS-a osobito otkada je Davor Šuker zasjeo na čelno mjesto. Navijači su već dosta puta protestirali i oko cijena karata (npr. za utakmicu sa Maltom u Zagrebu), ali i za distribuciju i dodjelu karata za važnije utakmice reprezentacije na većim utakmicama.

Pitanje karata je stara boljka HNS još od vremena dok Šuker nije bio na čelu HNS-a, a navijači su uvijek dovodili u pitanje transparentnost pri podjeli karata. Još se sjećamo Europskog prvenstva u Njemačkoj 2008. kada su kružile Hrvatskom razne priče o prodaji i dodjeli karata u tadašnjem sjedištu HNS-a u Rusanovoj ulici, što je izazvalo veliko negodovanje nogometnih navijača diljem Lijepe naše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da su cijene karata za susret sa jačom i kvalitetniom reprezentacijom Izraela na mnogo većem i komfornijem stadionu u Osijeku u ožujku ove godine bile 30-80 kuna. Po kojem kriteriju su danas na malom Gradskom stadionu u Koprivnici, na stadionu koji ima praktično samo jednu tribinu, cijene od 100-120 kuna?

Ono što Hrvate posebno boli je da u ovo vrijeme ekonomske krize HNS besprizorno zahvaća u džepove navijača, dok npr. Engleski nogometni savez za nedavni spektakl u Manchesteru Engleska-Turska nudi karte po cijeni od 200 kn, što je izuzetno povoljno i za džepove navijača, i za visoku kvalitetu utakmice, i za superkomforni stadion Etihad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.