Site icon narod.hr

Uvjerljiva ispričnica Alena Halilovića

Foto: Facebook

Alen Halilović svakako nije najomiljeniji nogometaš u Hrvatskoj, ponekad je na meti medija opravdano, ponekad mediji pretjeruju, kao i uvijek svaka medalja ima dvije strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će svojim objašnjenjem Alen Halilović konačno skinuti sa svog imena medijske napade koji su ponekad doista izgledali neukusno. Naime, Halilović je svakako u prošlosti znao dati povoda medijskim napadima, bijesu navijača, zbog svojih kontroverznih izjava, arogantnih istupa, no, nije kriv zato što se nije odazvao pozivu za U21 reprezentaciju. Uostalom dobio je od HNS-a svojevrsnu “ispričnicu”, a onda je i sam iznio svoju priču, koju je javnost većim dijelom prihvatila.

Halilović je, podsjetimo, odbio poziv U21 izbornika Gračana za dvoboje sa Švedskom i Gruzijom,  iz Hamburga je poručio, a prenosi goal.com:

“Promijenio sam klub i državu. Kasnije sam se priključio HSV-u, a sve je to rezultiralo zaostacima u trenažnom procesu. Kako bih to nadoknadio, ali i zbog bolje prilagodbe u novom klubu, zamolio sam Savez da me oslobodi obveza u sljedećoj utakmici mlade reprezentacije.” HNS je već rekao svoje, iz Saveza su poručili da će Halilović biti pozivan na druge reprezentativne akcije. Drugim riječima, slučaja nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uostalom, što bi Alen dobio bojkotiranjem reprezentacije? Ništa, naravno, puno bi izgubio, jer igranje za reprezentaciju nije samo čast, nije tek obveza, to je ujedno i svojevrsni izlog, prilika da vas na velikoj sceni zapaze veliki klubovi, a onda i angažiraju. Koliko je cijena porasla nekim igračima Islanda i Walesa nakon Eura u Francuskoj ne treba ni spominjati, cijena je, naravno, porasla hrvatskim mladim reprezentativcima Marko Rogu te Marku Pjaci koji su ovog ljeta preselili na Apeninski poluotok.  Rog i Pjaca odlično su odigrali utakmicu protiv Španjolske koju su Vatreni dobili 2:1.

Alen Halilović sve to zna ne vjerujemo da bi sve to odbacio zbog inata, drugim riječima, ipak je imao ispričnicu, i ona vrijedi do daljnjega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version