(FOTO) Hrvatska remijem protiv Španjolske s drugog mjesta u polufinale Eura

epa08151390 Joan Canellas Reixach (R) of Spain in action against Marino Maric (L) of Croatia during the EHF Handball Men European Championship main round match between Croatia and Spain in Vienna, Austria, 22 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Hrvatska i Španjolska su remizirali s 22:22. To znači da smo mi drugi u skupini dok će Španjolci kao prvoplasirani ići u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite uživo:

Utakmica je počela. Sarmiento je postigao pogodak nakon tek 40 sekundi igre. Mandić ima sjajnu priliku ali Corrales brani. Zabija Stepančić. Maqueda je vratio vodstvo Španjolskoj, ali Karačić odlično zabija za 2:2. Vraća Sole.Karačić postiže novi pogodak. Igra se pogodak za pogodak. Entrerrios zabija za 4:3, ali isključen je Sole. Karačić zabija za 4:3. Figueras zabija za 5:4, ali Karačić ponovno zabija. Mamić je doveo Hrvatsku do vodstva Entrerrios je zabio za 6:6, a sjajno je zabio Stepančić za 7:6. Šipić puca za 8:6. Karačić 9:7 vodstvo Hrvatske. Sole s krila zabija za 10:9. Karačić je opet zabio za vodstvo, ali Španjolci preko Bengoechee stižu do 11:11. Španjolci su stigli do prednosti pred sam kraj poluvremena!

Počelo je drugo poluvrijeme. Španjolci su odmah povećali prednost na 13:11. Dušebajev povisio na +4. Entrerrios zabija za 16:12, a Arino za 17:12. Novi pogodak za +6 Španjolske. Duvnjak spušta na +5, no Španjolci nastavljaju s povratkom. Brozović vraća na +5. Dušebajev je zabio za 20:14 iz kontre, vraća nas Karačić, zatim Šipić za -4, Karačić nas vodi na -3. Karačić zabija svoj deseti pogodak, Hrvatska je na -2.  Zlatko Horvat je za -1 i Mamić za izjednačenje. Duvnjak za vodstvo. Hrvatska i Španjolska su remizirali s 22:22, a to znači da smo mi drugi u skupini dok će Španjolci kao prvoplasirani ići u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.