Varaždinci slavili u derbiju začelja

Foto: fah

U dvoboju 22. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Varaždina svladali Istru 1961 s 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedili su u derbiju začelja u Puli, a Istrani su kažnjeni za sve propuštene prilike.

Već u sedmoj minuti Blagojević s 20-tak metara pogađa vratnicu, a u 32. minuti nakon provjere VAR-om kontakta između Gržana i vratara Horkaša dosuđen je kazneni udarac za Istru, ali vratar brani.

U 57. minuti crveni karton je dobio stoper gostiju Marko Stolnik, a nakon toga uslijedila je opsada gola gostiju, da bi Varaždinci s igračem manje u 87. minuti došli do gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je s pobjedom i 22 boda preskočio Slaven na sedmoj poziciji, dok je Istra zadnja s 14 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.