Site icon narod.hr

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO slavili na gostovanju kod Primorca

Foto: fah

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO slavili su sa 15-9 (3-2, 4-1, 4-3, 4-3) na gostovanju kod Primorca u dvoboju 17. kola Regionalne vaterpolske lige odigranom u subotu u Kotoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčane su do pobjede predvodili Maro Joković i Aleksandros Papanastasiou sa po četiri pogotka svaki, dok je dva postigao Xavi Garcia. Po dva gola za domaće postigli su Matković i Kriještorac.

Vaterpolisti Mladosti pobijedili su kao gosti splitski POŠK sa 15-7 (3-0, 1-1, 6-3, 5-3). Tri pogotka za Mladost postigao je Antonio Petković, a po dva su dodala petorica igrača: Radu, Miloš, Ćuk, Bajić i Biljaka. Za POŠK su po dva gola postigli Vukić, Kurir i Vuleta.

Mladost je vodeća sa 46 bodova, ispred Jadrana iz Herceg Novog sa 42, Juga sa 41 i splitskog Jadrana sa 34 boda. Već odavno su te četiri momčadi osigurale sudjelovanje na završnom turniru na kojem će se odlučivati o pobjedniku Regionalne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski Mornar BS je peti sa 19 bodova, šesta Crvena zvezda ima 17, sedmi je Šabac sa 15, osmi Primorac sa 13, deveti Partizan sa 11, a na zadnjem mjestu je POŠK s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version