Site icon narod.hr

Vatreni na putu za Njemačku

epa11398364 Croatia player Ante Budimir (L) celebrates with his teammate Ivan Perisic after scoring a goal during the international friendly soccer match Portugal vs Croatia, in Oeiras, Portugal, 08 June 2024. EPA/RODRIGO ANTUNES

Hrvatska nogometna reprezentacija otišla je iz Lisabona u Berlin, iz kojega će otići u svoju stalnu bazu na Europskom nogometnom prvenstvu, Neuruppin u Brandenburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su vrlo uspješno okončali susrete u pripremnom razdoblju (pobjeda na S. Makedonijom 3:0 te jučer 2:1 nad Portugalom), Vatreni odlaze na poprište kontinentalne nogometne smotre.

Njemačka s nestrpljenjem iščekuje početak Europskog prvenstva, u petak 14. lipnja, kada će zaigrati protiv Škotske.

Naša će reprezentacija iz dana u dan naporno trenirati te u subotu 15. lipnja pokušati dobiti Španjolce, vrlo jaku reprezentaciju, koja nam je jako dužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtimo poraz u finalu Lige nacija prošle sezone, ali i poraz u produžecima na posljednjem Europskom prvenstvu.

Potom slijede ogledi s Albanijom 19. lipnja u Hamburgu te Italijom 24. lipnja u Leipzigu.

Podsjetimo, naša nogometna reprezentacija na europskim nogometnim prvenstvima uspjela je kroz povijest doći najviše do četvrtinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se dogodilo dva puta, u premijernom nastupu 1996. u Engleskoj te 2008. godine u Austriji i Švicarskoj, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version