Site icon narod.hr

Vatreni podržali hrvatske sportaše uoči Olimpijskih igara

Foto: snimka zaslona

Hrvatski nogometni reprezentativci, Vatreni, dali su podršku hrvatskim sportašima koje uskoro očekuje nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joško Gvardiol, Borna SosaJosip JuranovićAndrej Kramarić, Lovro Majer, Ante BudimirDominik Livaković, Mario Pašalić, Mateo Kovačić i Luka Modrić obratili su se hrvatskim olimpijcima uoči skorašnjih nastupa u Parizu preko stranice HNS-a i na društvenim mrežama Saveza. Evo što su im poručili:

– Dragi našli olimpijci, želimo vam puno sreće i uspjeha u Parizu. Svojim talentom, trudom i radom zaslužili ste predstavljati svoju domovinu, a to je najveća privilegija koju sportaš može imati. Želimo vam da u svojim nastupima uspijete dati najbolje od sebe jer to će vas učiniti pobjednicima neovisno o rezultatu. Kad vam bude teško, sjetite se da je cijela Hrvatska uz vas i da ste za te trenutke radili cijeli život. Budite hrabri, ponosni, uporni i vjerujte u sebe! Želimo vam da ispišete nove lijepe stranice naše bogate olimpijske povijesti! Vatreni su uz vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version