Vatreni pred velikim izazovom: ‘Ma zar ćemo sada, kada smo korak do finala Svjetskog prvenstva, kukati da smo umorni!?’

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić ima razloga za slavlje – Hrvatska je među četiri najbolje momčadi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se službeno ne može čuti ništa o sastavu za Englesku, španjolski su mediji objavili neprovjerenu informaciju kako Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena sigurno propušta polufinale, no iz našega tabora stigao je neslužbeni demanti kako Šimino stanje nije tako dramatično i da će “stisnuti zube”, piše Večernji list.

Moglo bi se dogoditi da na Englesku krene ona idealna postava Hrvatske – koja je pobijedila Argentinu, a pobijedimo li i Englesku, tada imamo sve na svojoj strani.

Dalić je na pitanje jesu li Vatreni umorni rekao: “Ma zar ćemo sada, kada smo korak do finala Svjetskog prvenstva, kukati da smo umorni!? S takvim stavom onda ne trebamo ni istrčati!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.