Večeras finale Europske lige: okršaj dvojice Hrvata

Foto: HNS

Večeras od 21 sat igra se finale Europske lige u kojem se sastaju njemački Eintracht Frankfurt i škotski Glasgow Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će hrvatski nogomet e po prvi puta imati predstavnike u obje momčadi koje su dogurale do finalnog obračuna: Borna Barišića u dresu Rangersa i Kristijan Jakića u dresu Eintrachta.

– Bit će to izniman uspjeh, ali i dokaz nogometne čarolije jer nije bitno koliko ste novca potrošili na momčad i koliko igrači vrijede, nego što pokazuju na terenu. Pobjeđivali smo iznimno skuplje momčadi i dokazali da je sve moguće ako u to vjeruješ, a mi vjerujemo, rekao je trener škotske momčadi, Giovanni van Bronckhorst.

– Želim vidjeti svoje momke da igraju kao protiv West Hama, Barcelone i Olympiakosa i ako ponove taj entuzijazam, siguran sam da ćemo na kraju slaviti, rekao je trener Eintrachta, Oliver Glasner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.